Kiegészítő eszközök

Gyakorló fej maszkkal

gyakorl_fej
E tanulási folyamat alatt használatos bőrszerű maszkok elengedhetetlen részét képezik a felelősségteljes embroidery tetoválásnak. A festék műanyag szöveten való átjutása közel hasonló a bőr festék felviteli tulajdonságához. Az enyhén aszimmetrikus fejek lehetőséget nyújtanak a tanulási folyamat során a felmerülhető problémák átbeszélésére és korrigálására, illetve remek felület a make-up design törvényszerűségeinek bemutatására.

Gyakorló fej cserélhető betétekkel

gyakorlomaszk
A gyakorlófej cserélhető szem, szemöldök, és szájbetétekkel rendelkezik. A baba szemöldök kiképzése tökéletesen illeszkedik a microblade eljárás során megszokott arcforma arányokkal. Tökéletesen alkalmas szemöldök makeup design tervezésérhez illetve a teljes munkafolyamat bemutatásához és gyakorlásához. Ügyes tanulókezek számára akár megfelelő referencia lehet a technika 3D-s bemutatására vendégeink számára.

EGYSZERHASZNÁLATOS KÖPENY (KÉK) 100 DB

Köpeny
Az egyszerhasználatos kiegészítők szerves részét képezik egy orvos-esztéta praxisnak. Számos hámsérülést okozó eljárás megköveteli a steril munkafeltételeket. A steril fóliaköpeny nem engedi az esetleges termék vagy pigment ruhába szivárgását, és tiszta kezelőruha felületet biztosít sminktetoválók vagy mesoterapeuták számára.

EGYSZERHASZNÁLATOS STERIL SAPKA 100 DB

sapka
Az egyszerhasználatos kiegészítők szerves részét képezik egy orvos-esztéta praxisnak. Számos hámsérülést okozó eljárás megköveteli a steril munkafeltételeket. A steril sapka gumírozása nem engedi a hajszálak arc felszínére kerülését, tökéletes védelmet és tiszta kezelési felületet biztosít.

EGYSZERHASZNÁLATOS VENDÉGRUHA 1 DB

Vendég ruha
Az egyszerhasználatos kiegészítők szerves részét képezik egy orvos-esztéta praxisnak. Számos hámsérülést okozó eljárás megköveteli a steril munkafeltételeket. A steril vendégruha nem engedi a pigment vagy hatóanyag textiliába szívódását, illetve tökéletesen steril.

Microbrush pálcikák

Microbrush
Sebészeti tisztaságú, speciális mikroszálas fejjel az érzéstelenítő készítmény applikálására. Kimagaslóan precíz termékadagolást tesz lehetővé.

Nagyítós szemüvegek 1,5X 2,5X 3,5X nagyítással

nagyitos_szemuveg
Igény szerint beállítható dioptria. Elengedhetetlen részét képezi a tökéletes microblading tetoválásnak. Tökéletesen precíz, finom, enyhén hajlított szálak alapvető feltétele az éles látás. Amennyiben a nagyítós lámpa nagyító hatása nem kielégítő, vagy az Ön eszköze nem fér a lámpa és a kezelt felület közé válassza nagyítós szemüvegünket vagy nagyítós szemüvegünk szemüvegre szerelhető változatát.

Gyűrűs pigmenttartó (5 db-os csomagban)

ps-pigmenttarolo-es-tarto
Pigment tárolására használatos gyűrű microblade sminktetováló eljárásoknál. Rendkívül praktikus, jelentősen lecsökkenti a kezelések idejét, mert mindig kéznél van. Csésze része osztott, így a ragasztó vagy festék cseppek hirtelen mozgáskor is a helyükön maradnak.