Minőségbiztosítás

Cégünk által forgalmazott sminktetováló pigmentek rendelkeznek a neves Dermatest laboratórium kiváló besorolásával. A pigmentek tesztelési fázisában figyelmünket kizárólag olyan pigment családokra fordítottuk, amelyek valamely Európai Uniós minőségbiztosítási rendszernek megfelelnek.

Sminktetováló színanyagaink tesztelése több mint 2 éve kezdődött meg, és a piacon megtalálható festékhez viszonyítva kiváló eredményeket értünk el elsősorban a fedőképesség, a pigment megtapadás és a kopott tetoválások színkorrekciója területén. Oktatóink napi kapcsolatban vannak a gyártó céggel, és bármely esetlegesen felmerülő negatív tulajdonság esetén készen állunk a probléma kiküszöbölésére. A gyártó laboratóriummal való szoros együttműködésünknek köszönhetően mára – esettanulmányokkal alátámasztva – tudjuk bemutatni pigmentjeink minőségi mutatóit.

Dermatest minősítés
Dermatest minősítés

Ugyancsak nem elhanyagolható tény, hogy a formulák kialakításakor a ResAP 2008/1-es Europai Uniós ajánlás volt az irányadó. Az Európára vonatkozó ajánlás alapvetően a tetoválással és sminktetoválással kapcsolatos beavatkozások minden egyes apró részletét szabályozza. Az ajánlásról részletesen informálódhat a következő link alatt: ResAP 2008/1

Számunkra szintén igen megnyugtató volt a szerb hatóságok 2014-es állásfoglalása PMU termékeinkkel kapcsolatosan. Cégünk export tevékenyésge folytán pigmentjeink számos országba eljutnak, és egyes nem Európai Uniós országok (mint például) Szerbia igen szigorú vizsgálat alá veti az importálandó árút. Permanent System pigmentjeink három egymástól független analízisen esetek át, és mindhárom esetben megfeleltek a ResAP 2008/1-es pigmentek tisztaságával kapcsolatos ajánlás minőségi és mennyiségi kritériumainak. Ez a mi és gyártó laboratóriumunk munkáját igazolta.