PS pigmentek

Permanent System koncentrátum pigment palettánk 17 db, félfolyós pigment palettánk pedig 3 db szemöldökszínnel rendelkezik. Egyes felhasználók a lágyabb konzisztenciájú félfolyós, mások a sűrűbb koncentrációjú pigmenteket részesítik előnyben szemöldök szálas eljárásokhoz. Szigetszentmiklósi tesztkozmetikusaink számos microblade beavatkozást végeztek mindkét állaggal, és tapasztalataink értelmében a várható eredmény egyformán kielégítő.

Színelméleti oktatásunk minőségi információkkal látja el szakembereinket a pigmentek felhasználhatóságáról, bőrszín altónus és pigment kombinálásokról valamint a színanyagok keverési lehetőségeikről. Kollegáink segítségére lehet Színkarakterisztika táblázatunk is, mely informál minden pigmentünk domináns színéről, a színvariánsok összetételéről és a kopott színek korrekciós lehetőségeiről.

Permanent System Dermasafe Pigmentek
Permanent System Dermasafe Pigmentek

Minden gyakorló sminktetováló tapasztalta már, hogy PMU pigmentek keveredése nem az általános színelmélet törvényszerűségei szerint történik. A minőségi munka kivitelezésére minden egyes alkalmazási technika esetén mélyreható pigmentológiás ismerettel kell rendelkezzünk.

A mikropengés szemöldökformázás sajátossága, hogy a nagy fedőképességű PS pigmenteket kis koncentrációban és szálankénti fedésben juttatjuk a bőrbe. Permanent System színanyagaink összeállításakor elsődleges cél volt, hogy a fedőképesség mértéke az elérhető legmagasabb legyen. Így az kis mennyiségben bőrbe jutott színanyag is eléri a megfelelő fedést, illetve hosszabb távon garantálja a bőrszínezést.

Tapasztaltaink megmutatták, hogy microblading eljárások körülbelül 1 évre szavatolhatóak, és a pigmentek megtapadása különlegesen eredményes (eredményesebb, mint gépi eljárásoknál). Általánosságban elmondható, hogy második korrekciós időpontban kevesebb mint 15%-os pigment pótlásra van szükség.