Tanfolyami kritériumok

Egy napos tanfolyam – sminktetoválásban tapasztalt kozmetikusok részére

Microblade I. tanfolyam  

Egész napos

A szemöldök microblading I. egynapos tanfolyamra való jelentkezés alapfeltétele a kozmetikus végzettség. Cégünk bármely technológiája kizárólag kozmetikus bizonyítvánnyal elérhető, így a szemöldöktetoválás e speciális területén is követjük a nálunk megszokott rendet. Tesszük ezt, mert úgy gondoljuk, hogy embroidery szemöldökformázáshoz kifinomult esztétikai érzékre és pontos kézre van szükség. A tökéletes végeredmény csakis precíz, gondos munkafolyamat eredménye.
Előnyt élvez az a tanuló, aki már rendelkezik valamely sminktetoválói előképzettséggel illetve gyakorlattal. Mivel a microblade szemöldök szálazás igen könnyen kivitelezhető alkalmazási technika, ezért bátran ajánljuk azon kozmetikusok részére is, akik még soha nem próbálkoztak a szemöldök szálazással való tartós színezésével.

Fontosnak tartjuk a megfelelő színelméleti ismereteket, melyet szakembereink a Pigmentológiai alapismeretek és Színelmélet a gyakorlatban tanfolyamunkon sajátíthatnak el.

Tanfolyamunkról részletesebb információért kattintson ide:
BŐVEBBEN

Két napos microblading tanfolyam – sminktetoválásban tapasztalatlan kozmetikusok részére

Microblading bevezető + Microblade I. tanfolyam  

Két napos

A kétnapos tanfolyam során alapvető ismeretekkel látjuk el tanulóinkat a szemöldök formarajzolás szabályszerűségeiről, a megfelelő szemöldök és arcforma párosításról, színelméleti rendszerünkről és a microblade eljárás elméleti hátteréről és technikai lépéseiről mind gyakorlóbőrön mind pedig élőmodellen. A kétnapos tanfolyamot minden olyan esetben szükségesnek találjuk, amikor tanulónk bár kozmetikai végezettséggel igen, de sminktetoválói tapasztalattal nem rendelkezik.

Ezen tanulók részére a tanfolyam kizárólag élőmodellek gyakorlással vehető igénybe!

Tanfolyamunkról részletesebb információért kattintson ide:
BŐVEBBEN

Két napos microblade tanfolyam – sminktetoválásban tapasztalt kollégáink részére

Microblade I. + Microblade II. tanfolyam

Két napos

A kétnapos dupla élőmodelles tanfolyam alkalmával kozmetikusainknak lehetőségük nyílik a Microblade I. és Microblade II. tanfolyam elméleti és gyakorlati anyagainak elsajátítására. Az első tanfolyami napon elméleti ismeretekkel, gumilapos és gyakorlófejes illetve élőmodelles gyakorlással megismerkedünk az alap embroidery száltechnika rajzolásával és annak microblades szemöldöképítésével. A második tanfolyami napon 9 db művészi szemöldök szálrajzolással ismerkedhetünk meg és gyakorolhatjuk gyakorlólapon és élőmodellen.

Tanfolyamunkról részletesebb információért kattintson ide:
BŐVEBBEN

Három napos microblading tanfolyam – sminktetoválásban tapasztalatlan kollégáink részére

Microblade bevezető + Microblade I. + Microblade II. tanfolyam  

Három napos

A három napos dupla élőmodelles tanfolyam során bemutatjuk mindazon ismereteket amelyek szükségesek egy kezdő sminktetoválónak a művészi szemöldöképítéshez. A felrajzolási technikákon, pigmentológián túl a Microblade I. és Microblade II. tanfolyam anyagát is oktatjuk, mely elegendő tapasztalattal és tudással látja el kezdő kollégáinkat a tökéletes szemöldökformázáshoz.

Tanfolyamunkról részletesebb információért kattintson ide:
BŐVEBBEN